Cakrawyuha: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: ewonan → éwon
(→‎top: éjaan, replaced: pasukan → wadyabala, militer → militèr, anggadhahi → gadhah)
(→‎top: ganti isi, replaced: ewonan → éwon)
{{rapèkaké}}
Wonten ing epik [[Mahabharata]], '''Cakrawyuha''' ([[Sanskerta]]: Chakravyuha पद्मव्यूह; utawi Chakravyuha (चक्रव्यूह) punika salah satunggaling wujud formasi wadyabala wonten ing peperangan utawi formasi militèr. Kadosta namanipun '''Cakra''' gadhah pangertosan roda utawa bunderan, ''lingkaran'', formasi punika kasusun saking ewonanéwon prajurit ingkang damel bunderan ageng ingkang kandel. Formasi punika sisah dipuntembus.
 
[[Kategori:Mahabharata]]
352.737

besutan