Miqat: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5)
(→‎top: éjaan, replaced: ibadah → ngibadah (4))
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
:* Kanggoné ngibadah umrah, miqat zamani diwiwiti wektu-wektu kang bisa ditindakaké ngibadah umrah.
# '''Miqat Makani (ﻣﻴﻘﺎﺕ ﻣﻛﺎﻧﻲ)'''-wates kang ditentokaké adhedhasar panggonan:
:* Kanggo singkang ndunungi [[Mekkah]], panggonan kanggo ihram kaji ya iku kutha Mekkah (omahé dhéwé). Kanggo umrah apiké metu saka tanah haram Mekkah, apiké wiwit saka Jiranah, Tan'im utawa Hudaibiyah.
:* Kanggo singkang teka saka arah wétan (kalebu saka Indonésia), miqat ing [[Yalamlam]] (ﻳﻠﻣﻠﻢ) utawa [[Jeddah]] (ﺟﺪﻩ). Bab miqat saka Jeddah iki ana sawetara kang ora sarujuk.<ref>[http://asysyariah.com/syariah.php?menu=detil&id_online=396 Jeddah dudu miqat]</ref> Nanging Komisi Fatwa Majelis Ulama Indonesia wis ngukuhaké yèn jamaah kaji saka Indonésia bisa miqat saka [[Jeddah]].<ref>[http://www.mui.or.id/mui_in/fatwa.php?id=24 Miqat Haji dan Umrah]</ref>
:* Kanggo singkang teka saka kulon kaya [[Mesir]], miqat ing Juhfah (ﺟﺤﻔﻪ).
:* Kanggo kang teka saka kidul kaya [[Yaman]], miqat ing Qarnul Manazil (ﻗﺮﻦﺍﻠﻣﻨﺎﺯﻝ).
:* Kanggo singkang teka saka [[Madinah]], miqat ing Dzulhulaifah Abyar 'Ali (ﺫﻭﺍﻟﺣﻠﻴﻔﻪ ﺍﺑﻳﺎﺭ ﻋﻠﻲ).
:* Kanggo singkang teka saka arah [[Irak]], miqat saka Dzatu 'Irq (ﺫﺍﺕ ﻋﺮﻕ).
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan