Kabupatèn Sarmi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
(éjaan, replaced: - → - (11), - → - (7))
(→‎top: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
|}
 
'''Kabupatèn Sarmi''' iku salah siji kabupatèn ing Provinsi [[Papua]], [[Indonésia]]. Kutha [[Sarmi, Sarmi|Sarmi]] iku [[kutha krajan]] kabupatèné, kutha-kutha liyané: [[Sinak, Pucuk Jaya|Sinak]] lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 35.589 km² utawa---hèktar. Kabupatèn iki minangka pecahan saka [[Kabupatèn Jayapura]], lan diwangun adhedhasardhedhasar Undhang-undhang nomer 26 Taun 2002.
 
== Géografi ==
352.737

besutan