Étiopia: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  1 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
(→‎top: ganti isi, replaced: dijenengké → dijenengaké, sing → kang)
(→‎top: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
Wektu iki, Éteopiah minangka nagara awangun républik lan mèlu aktif sajeroning aktivitas-aktivitas kerjasama internasional. Prajané, [[Addis Ababa]] minangka pusat administrasi [[Uni Afrika]]h (AU).
 
Éteopiah isih nganggo [[kalendher Julius]] saéngga nagara iki arep mbuka rerangkèn karaméan nyambut milenium katelu adhedhasardhedhasar pananggalan kalendher mau. Nagara ing [[Sungu Afrika]]h iki migunakakén kalender Julius kang kèri watara 7 taun dibandingaké karo [[kalendher Grégorius]] kang luwih umum dipigunakaké ing donya<ref>[http://news.yahoo.com/s/afp/20070605/wl_africa_afp/ethiopiamillennium;_ylt=Ao.YAhk6NFWZ2lTl57IObkW96Q8F "Ethiopia kicks off celebrations for third millennium"], [[Associated Press]], diakses Mèi [[2007]]</ref>.
 
== Jeneng ==
348.872

besutan