Organisasi: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Dhéfinisi: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
(→‎Dhéfinisi: ganti isi, replaced: Definisi → Dhéfinisi)
(→‎Dhéfinisi: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
* [[James D. Mooney]] kandha yèn organisasi ya iku wujud saben perserikatan manungsa kanggo nggayuh ancas bebarengan <ref>D, Ratna Wilis. 1996. Teori-Teori Belajar. Jakarta: Penerbit Erlangga.Hlm. 56</ref>.
* [[Chester I. Bernard]] duwé panyaruwe yèn organisasi minangka sawijining sistem aktivitas kerja sama kang ditindakake déning wong loro utaa luwih<ref>Horton, Paul B. dan Chester L. Hunt. 1984. Sociology. Edisi keenam. International Student Edition. Tokyo: Mc.Graw-Hill Book Company Inc.Hlm. 89</ref>.
* [[Stephen P. Robbins]] kandha yèn Organisasi ya iku nyawijining (''entity'') sosial kang dikoordinasikake kanthi sadhar, kanthi sawijining watesan kang relatif bisa diidentifikasi, kang bekerja adhedhasardhedhasar kang relatif terus kanggo nggayuh swijining ancas bebarengan utawa saklompok ancas.<ref>Stephen P.Robbins. Teori Organisasi Struktur, Desain, dan Aplikasi, (Jakarta: Arcan: 1994), hlm.4</ref>.
 
== Chathetan suku ==
350.349

besutan