Scott Joplin: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Warisan: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(→‎Warisan: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
Ingkang ironis, minat punika tuwuh saking aransemen Hamlisch lan pertunjukan musik ragtime Joplin wonten ing filem ingkang populer lan pamenang Bebungah [[Academy Awards|Oscar]], ''[[The Sting]]'', kanthi latar belakang taun [[1930]]-an, tebih sasampunipun puncak masa ragtime.
 
Nalika taun [[1974]] Kenneth MacMillan nyiptakaken sawijining balet kanggé Royal Ballet, Elite Syncopations, adhedhasardhedhasar lagu-lagu déning Joplin, Max Morath lan sanèsipun. Balet-balet punika taksih dipuntingalaken sawatawis wekdal.
 
Scott Joplin kagungan bintang ing [[St. Louis Walk of Fame]].
352.737

besutan