Universitas: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Sajarah: ganti isi, replaced: Kekaisaran → Kamaharajan
(ganti isi, replaced: sing → kang (9))
(→‎Sajarah: ganti isi, replaced: Kekaisaran → Kamaharajan)
 
Universitas-universitas kang paling wiwitan diadegaké ing [[Éropah]]:
* [[Universitas Magnaura]] ing [[Konstantinopel]] sajeroning [[KekaisaranKamaharajan Bizantium]], saiki [[Istanbul]], [[Turki]] taun [[849]] déning bupati Bardas ing jaman Kaisar Michael III
* [[Universitas Preslav]] ing [[Bulgaria]] lan [[Universitas Ohrid]] ing [[Makedonia]] sajeroning [[Kakaisaran Bulgaria]] ing abad angka 9
* [[Universitas Bologna]] ing [[Bologna]], [[Italia]] ([[1088]])
348.872

besutan