Kampus: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kagem → kanggé
(→‎top: ganti isi, replaced: ananging → nanging)
(→‎top: ganti isi, replaced: kagem → kanggé)
'''Kampus''' ya iku panggonan kagemkanggé panggènipun [[pendidikan]]. [[Pendidikan]] ninging kéné ora sadremo [[pendidikan]] biyasa, nanging [[pendidikan tinggi]]. ya iku [[pendidikan]] sawisé [[pendidikan formal]] setingkat [[Sekolah Menengah Atas]] ([[SMA]]).<ref name="kampus">[http://www.lontar.ui.ac.id lontar UI] (dipunundhuh tanggal 24 juni 2012)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan