Pasarékatan Bangsa-Bangsa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: Kagem → Kanggé
(→‎top: ganti isi, replaced: Kagem → Kanggé)
:''Artikel punika prakawis Perserikatan Bangsa-Bangsa. KagemKanggé pangertosan sanès PBB mangga pirsani [[PBB (disambiguasi)]].''
 
{{TabelPBB}}
348.872

besutan