Bon Jovi: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: kagem → kanggé (4)
(éjaan, replaced: - → - (2), - → -)
(ganti isi, replaced: kagem → kanggé (4))
'''Bon Jovi''' inggih punika salah satunggalipun grup musik rock saking [[New Jersey]], [[Amérika Sarékat]] ingkang ngadhahi personel [[Jon Bon Jovi]] (vokal/gitar), [[Richie Sambora]] (gitar), [[Tico Torres]] (drum), [[David Bryan]] (keyboard) lan [[Hugh McDonald]] (bas). Lan anggota ingkang sampun medal, [[Alec John Such]].
 
Sapanunggalipun punika Bon Jovi lan musisi-musisi ing [[Amérika Sarékat]] naté gadhah acara kagemkanggé prastawa [[9]] [[September]], inggih punika prastawa bom gedhong [[WTC]] ing [[New York]] déning [[teroris]]. Musisi-musisi wau inggih punika [[David Bryan]], [[Tico Torres]], lan [[Richie Sambora]], [[Kid Rock]], [[Maroon 5]], [[Lady Antebellum]].
 
== Karir Bon Jovi ==
Bon Jovi pikantuk [[Grammy]] [[2007]] kagemkanggé ''Best Country Collaboration'' kagemkanggé tembang ''Who Says You Can't Go Home''. Lan sadèrèngipun punika ing taun [[2000]] band puniki dados nominasi [[Grammy Award]] kagemkanggé ''It's My Life''.
 
Albumipun Bon Jovi dipunkinten sampun kasadé [[35]] yuta ing [[Amérika Sarékat]] lan [[120]] yuta ing donya wiwit taun [[1984]].
352.737

besutan