Karajan Manunggal: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5)
(→‎top: éjaan, replaced: - → -, - → -)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
| image_coat = Royal Coat of Arms of the United Kingdom.svg
| alt_coat = Lambang nagara ngemu tamèng lan mustaka ing tengah kapit singa lan flanked by lion and jaran asungu
| symbol_type = {{nowrap|[[Lambang radya Karajan Manunggal|Lambang Radya]]{{#tag:ref |Varian saka lambang radya singkang dianggo ing wewengkon Skotlan: [[:File:Royal Coat of Arms of the United Kingdom (Scotland).svg|[klik saperlu ndeleng gambar]]].|group="nb"}}<!--(end nowrap:)-->}}
| symbol_width = 90px
| national_anthem = {{nowrap|1="[[God Save the Queen]]"{{#tag:ref |Ora ana vèrsi singkang kolmak ngenani antem nasional awit tembung-tembungé wis dadi adat pakulinan; namung tembang singkang kapisan singkang adaté dinyanyèkaké.<ref>{{cite web|title=National Anthem|url=https://www.royal.uk/national-anthem|website=Official web site of the British Royal Family|accessdate=4 June 2016}}</ref> Ora ana ukum singkang ngesahaké yèn "God Save the Queen" iku antem resmi. Sajeroning adat Inggris, ukum mangkono ora perlu; bayawara lan panganggo wis cukup ndadèkaké iku antem nasional. "God Save the Queen" uga minangka [[Musik palikrama|antem radya]] ing sawenèh [[Buwana Kasaraharjan]]. |group="nb"}} <div style="padding-top:0.4em;">[[File:United States Navy Band - God Save the Queen.ogg|center]]</div><!--(end nowrap:)-->}}
| image_map = EU-United Kingdom.svg
| alt_map = Two islands to the north-west of continental Europe. Highlighted are the larger island and the north-eastern fifth of the smaller island to the west.
352.730

besutan