Urk: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: taat → tangat, sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: - → - (5), nelayan → warigaluh)
(→‎top: ganti isi, replaced: taat → tangat, sing → kang)
'''Urk''' iku ''[[gemeente]]'' ing [[provinsi]] [[Flevoland]], [[Walanda]]. Jaman saiki Urk iku kelèt karo ''gemeente'' [[Noordoostpolder]], nanging jaman biyèn, sadurungé taun 1939, Urk iku [[pulo]].
 
Padunung Urk iku akèhé nyambut gawé ing sèktor iwak minangka warigaluh lan kalebu kaum Kristen Protèstan singkang taattangat.
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan