Tata jeneng binomial: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2)
(→‎top: éjaan, replaced: diwènèhi jeneng → dijenengi)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2))
 
'''Tata jeneng binomial''' (''binomial nomenclature'') iku sistem formal pawèwèh jeneng spésies (mliginémligi ing lingkup zoologi), tata jeneng binèr utawa ''binary nomenclature'' (mliginémligi ing lingkungan botani), utawa sistem klasifikasi binomial (''binomial classification system''). Intisari saka sitem iki ya iku saben spésies dijenengi ing [[basa Latin]] lan dumadi saka rong pérangan, saéngga populèr minangka '''jeneng Latin''' utawa '''jeneng saintifik'''.
 
==Uga delengen==
352.737

besutan