Organisasi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(→‎Dhéfinisi: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
'''Organisasi''' ([[Basa Yunani|Yunani]]: ''ὄργανον'', ''organon'' - piranti) ya iku [[golongan]] wong ing sawijining wadhah kang duwé ancas padha.<ref name="Keith Davis">Keith Davis, Human Relations at Work, (New York, San Francisco, Toronto, London: 1962).Hlm.15-19</ref>.
 
Ing [[ngèlmu sosial|ngèlmu-ngèlmu sosial]], organisasi disinau déning peneliti saka pirang-pirang babagan ngèlmu, mliginémligi [[sosiologi]], [[ékonomi]], [[ngèlmu pulitik]], [[psikologi]], lan [[manajemen]].<ref name="Keith Davis"/> Kajian ngenani organisasi kerep diarani [[studi organisasi]] (''organizational studies''), [[prilaku organisasi]] (''organizational behaviour''), utawa analisa organisasi (''organization analysis'').<ref name="Keith Davis"/>
 
== Dhéfinisi ==
350.349

besutan