Wong Bali: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2), sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé (2))
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2), sing → kang)
 
}}
 
'''Wong Bali''' iku suku bangsa ing [[Indonésia]] singkang mliginémligi urip ing [[Bali|Pulo Bali]] lan saindhengé. Wong Bali cacahé kurang luwih ana 3 yuta jiwa. Wong Bali mliginémligi agamané Hindhu.
 
[[Kategori:Bali]]
352.737

besutan