Palermo: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: fy:Palermo (stêd))
c (bot Menambah: mr:पालेर्मो)
[[lt:Palermas]]
[[lv:Palermo]]
[[mr:पालेर्मो]]
[[nap:Palermo]]
[[nl:Palermo (stad)]]
25.160

besutan