Mantri: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Pangangkatan: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(→‎top: ganti isi, replaced: kabawah déning → dibawahi)
(→‎Pangangkatan: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
 
== Pangangkatan ==
Sajeroning [[sistem parlementer|sistem pamaréntahan parlementer]], mliginémligi kang migunakaké [[sistem Westminster]], kaya [[Britania Raya]], [[Kanada]], lan [[Australia]], mentri dipilih saka [[lègislatif|badan lègislatif]]. Sajeroning [[sistem presidensiil]] kaya ing [[Amérika Sarékat]], [[Meksiko]], lan [[Indonésia]], mentri diangkat déning [[présidhèn]], lan ora kudu tansah saka badan lègislatif.
 
== Mentri ing Indonésia ==
352.737

besutan