Wikimedia Commons: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
'''Wikimedia Commons''' (uga karan "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons arupa proyèk saka [[Yayasan Wikimedia]]. File-file kang diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file kang diamot ing saben proyèk.
 
Proyèk iki diusulaké wulan [[Maret]] [[2004]] lan diluncuraké tanggal [[7 September]] [[2004]]. Sasaran mliginémligi commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file kang dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunakaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.<sup>[http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Village_pump_%28news%29&diff=prev&oldid=6980571]</sup>
 
Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file kang duwé hak cipta. Lisensi kang ditampa ya iku [[GNU Free Documentation License]], lisensi [[Creative Commons]] kanthi tanpa watesa panggunaan lan [[domain umum]].
350.349

besutan