Sandi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi, sing → kang (2)
(→‎top: éjaan, replaced: mengkono → mangkono, nduwèni → duwé (2), Senadyan → Sanadyan)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi, sing → kang (2))
'''Sandhi''' (saka [[basa Sangskreta]] ''samdhi'') iku sawijining fénoména morfofonologi linguistik. Contoné iku kalebu fusi sawetara swara ing wates-wates tetembungan lan pangowahan swara déné swara liyané ing cedhaké. Fénoména sandhi iki mliginémligi ana ing basa-basa Indo-Iran (kususé basa Sangskreta, singkang duwé paugeran njlimet perkara sandhi), mula dijenengaké miturut basa Sangskreta. Sanadyan mangkono basa liya uga akèh singkang duwé fénoména iki.
 
[[Kategori:Linguistik]]
352.737

besutan