Pondhok pesantrèn Tebu Ireng: Béda antara owahan

→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(ganti isi, replaced: syariat → saréngat, sing → kang)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
|footnotes =
}}
'''Pesantren Tebu Ireng''' ya iku salah sawijining pondok pesantrèn kang gedhé ing [[Jombang]], [[Jawa Wétan]].<ref name="internet1">[http://www.tebuireng.net/ Tebu Ireng] (15 Mèi 2011)</ref> Pesantrèn iki diadegké déning Kyai [[Hasyim Asy'ari]] nalika taun [[1899]].<ref name="internet1"/> Kejaba wulangan bab [[agama Islam]], ngèlmu [[saréngat]], lan [[basa Arab]], wulangan umum uga kalebu ing struktur kurikulum pengajarané.<ref name="internet1"/> Pesantrèn Tebu Ireng wis akèh mènèhi konstribusi dan sumbangan karo masarakat, kang mliginémligi ing bab pendidikan [[Islam]] ing [[Indonésia]].<ref name="internet1"/>
 
== Sajarah ==
352.737

besutan