Bari: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2), sing → kang (2)
(ganti isi, replaced: mliginé → mligi (2), sing → kang (2))
website = [http://www.comune.bari.it www.comune.bari.it] |
}}
'''Bari''' iku sawijining comune ing [[provinsi]] Bari, region [[Apulia]] (utawa, ing [[basa Italia]], ''Puglia''), ing pinggir [[Segara Adriatik]], ing [[Italia]]. Tlatah iki minangka pusat ékonomi kaloro ing wewengkon Italia kidul, lan misuwur kanthi pelabuhané lan minangka kutha universitas, lan kutha [[Saint Nicholas|Saint Nicholas saka Bari]]. Sing ndunungi 328,458 ana ing tlatah kang jembaré 116 km², déné singkang ndunungi kang ana ing kutha ana 653,028 ing tlatah kang jembaré punjul 203 km² (Cacahé nambah kanthi rikat). Watara 500,000 singkang ndunungi manggon ana ing tlatah metropolitan.
<gallery>
File:Castello normanno-svevo (Bari) 2017.jpg
-->
== Dhémografi ==
Bari iku [[kutha]] kang homogin banget, nanging akèh migran mliginémligi asal saka [[Albania]]. Warga Bari dumadi saka:
<!--
is a very homogenous city. However, due to legal and illegal migrations, there has been an increasing presence of immigrants chiefly from [[Albania]], who also constitute the nation's largest and fastest growing minority.
* [[China]]: 0.1%
 
Ètnik liyané ya iku [[India]], [[Mauritia]], [[Arab]] (mliginémligi saka [[Palestina]], [[Yordania]] utawa [[Mesir]]), [[Inggris]], [[Irlandia]], [[Filipina]], [[Etiopia]], [[Eritrea]], [[Senegal]], [[Nigeria]], [[Pasisir Gadhing]], [[Afrika Kulon]] lan [[Afrika Kidul]].
<!--
===Minority languages to be heard on the streets of Bari===
348.872

besutan