Ékologi: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Ékologi ing pulitik: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(ganti isi, replaced: sing → kang (11))
(→‎Ékologi ing pulitik: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
Ékologi nimbulaké akèh [[filsafat]] kang kuwat banget lan perobahan [[pulitik]] – kalebu obahan [[konservasi]], [[kaséhatan]], lingkungan, lan ékologi kang awaké dhéwé kenal saiki. Nalika kabèh digabungaké karo obahan perdamaian lan Enem Asas, karan obahan ijo. Lumrahé, njupuk kasehatan ékosistem kang sepisanan ing pratélan moral manungsa lan prioritas pulitik, kaya dalan kanggo nuju kasehatan manungsa lan kaharmonisan sosial, lan ékonomi kang luwih becik.
 
Wong kang nduwé kapercayan-kapercayan iku karan ékolog pulitik. Sapérangan wis ngatur ing sajeroning Golongan Ijo, nanging ana bener-bener ékolog pulitik ing sakèhing parté pulitik. Asring banget saka wong-wong mau migunakaké argumen saka ékologi kanggo nerusaké kawicaksanan, mliginémligi kawicaksanan alas lan ènèrgi. Asring argumen-argumen iku tetentangan siji lan sijiné, kadidéné akèh dilakokaké déning akadhemisi uga.
 
== Ékologi ing ékonomi ==
352.737

besutan