Basa Albania: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi, sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: utamané → mliginé)
(→‎top: ganti isi, replaced: mliginé → mligi, sing → kang)
|agency= -
|iso1=sq|iso2=sqi|sil=ALS, ALN, AAE, AAT}}
'''Basa Albania''' (''gjuha shqipe'') iku basa singkang dipituturaké déning kurang luwih 7 yuta jiwa, mliginémligi ing [[Albania]], [[Kosovo]] lan [[Makedonia]]. Basa iki kalebu rumpun basa [[basa Indo-Éropah|Indo-Éropah]].
 
[[Kategori:Kulawarga basa Indo-Éropah]]
352.737

besutan