Sèl (biologi): Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Organel: ganti isi, replaced: mliginé → mligi
(ganti isi, replaced: sing → kang (28))
(→‎Organel: ganti isi, replaced: mliginé → mligi)
Manungsa nduwé akèh organ kang béda-béda kaya jantung, paru-paru lan lambung, kang fungsiné uga béda-béda. Semana uga sel. Sèl nduwé ''organ'' kang karan '''[[organel]]''' (ateges 'organ cilik').
 
Ing ngisor iki manéka warna organel ing njero sèl (mliginémligi sitoplasma):
* [[Kondriosom]] utawa mitokondria.
* [[Plastida]] (mung ana ing sel [[tetanduran]] lan sapérangan [[ganggang|alga]]),
352.737

besutan