Paus Anastasius II: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah
(éjaan, replaced: tahun → taun, nyebabaken → njalari, jabatan → kalungguhan, greja → gréja, Daftar → Pratélan)
(→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
 
| other = Anastasius
}}
'''Anastasius II''' (???-[[16 November]] [[498]]) ngasta kalungguhan Paus [[Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[496]]-[[498]]) inggih punika wiwit [[24 November]] [[496]] dumugi sédanipun. Piyambakipun naté ngalami mangsa skisma [[Patriark Acasius saking Konstantinopel|Acasius]] saking [[Konstantinopel]]. Piyambakipun kagungangadhah ''kecenderungan'' kanggé nglampahi rekonsiliasi, lan njalari piyambakipun ''dicela hebat'' déning pengarang ''[[Liber Pontificalis]]''.
 
== Pranala njawi ==
352.737

besutan