Rio Ferdinand: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah
c (→‎top: clean up, replaced: sepisan → sapisan using AWB)
(→‎top: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
Taun 2002, Ferdinand pindah dhateng klub [[Manchester United]] kanthi regi 30 juta Euro, lan saged mecahaken rekor transfer paling awis ing Liga Inggris, lan kaserat minangka bek paling awis sadonya.<ref name="internet2"/>
Ing taun pertama, Ferdinand kasil nyumbangaken gelar Liga Inggris lan dados gelar ingkang sapisan minangka juru main bal.<ref name="internet2"/> Ing taun 2006-2007 Ferdinand sukses damel Manchester United angsal gelar ganda inggih punika gelar Liga Inggris lan [[Liga Champions]].<ref name="internet2">[http://www.bola.net/profile/rio_ferdinand/ ''Rio Ferdinand''] dipunundhuh tanggal 6 Juli 2011)</ref>
Ferdinand kagungangadhah kalih putra ingkang namanipun Tate lan Lorenz, saking garwa ingkang namanipun Rebecca Ellison.<ref name="internet2"/> Rio Ferdinand kawentar minangka tiyang ingkang saé ing kulawarganipun.<ref name="internet2"/> Ing semifinal FA Cup 2011, Ferdinand nyetir [[mobil]] piyambakan saking [[London]] dhateng [[Manchester]] supados saged ngancani garwanipun ingkang nalika samanten badhé nglairaken. Ferdinand gadhah rayi ingkang ugi dados juru main bal, [[Anton Ferdinand]].<ref name="internet2"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan