Magnoliids: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2)
(→‎top: ganti isi, replaced: Klompok → Golongan)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (2))
[[Piperales]]
}}
'''magnoliids''' iku sawijining golongan saka watara 9,000<ref name="palmer">{{cite journal | url = http://www.amjbot.org/cgi/content/full/91/10/1437 | title = The plant tree of life: an overview and some points of view | author = Jeffrey D. Palmer, Douglas E. Soltis and Mark W. Chase | journal = American Journal of Botany | year = 2004 | volume = 91 | pages = 1437–1445 (Fig.2) | doi = 10.3732/ajb.91.10.1437}}</ref> spésies [[tetanduran ngembang]], kalebu [[magnolia]], [[nutmeg]], [[bay laurel]], [[cinnamon]], [[avocado]], [[lada ireng]], lan akèh liyané. Golongan iki ciriné saka kembané singkang ''[[Merosity|trimerous]]'', serbuk sari kanthi siji bolongan/kantung (''pollen with one pore''), lan racaké kanthi godhong mawa urat singkang akèh cawangé (''branching-veined leaves'').
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan