Jesse James: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5)
(→‎top: éjaan, replaced: korban → kurban)
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (5))
Akèh [[wong]] singkang [[jeneng]]é '''Jesse James''' kalebu:
 
* [[Jesse Woodson James]], [[durjana]] saka [[Amérika Sarékat]] nalika [[abad kaping-19]]
'''Jesse James''' bisa uga ngrujuk marang:
 
* [[Jessie lan James]] saka [[Team Rocket]], trio kejem fiktif lan tokoh [[komik]] (Meowth singkang kaping-3) saka [[Pokemon]]
* [[Jessie James]], [[anak]] singkang dadi kurban sajeroning [[panémbakan]] singkang durung kabongkar nalika taun [[2006]] ing [[Inggris]].
* [[Jesse James (filem)]], [[filem]] [[taun]] [[1939]].
* [[American Experience: Jesse James]], dokumèntèr [[American Experience]] PBS saka taun [[2005]]
* [[Brian Gerard James]], [[pegulat]] profésional singkang duwé [[jeneng panggung]] Jesse James.
* [[Jesse James (band)]], [[band]] [[punk]] [[Inggris]].
* [[Jessie James (bintang porno)]], [[aktris]] [[filem porno]].
352.737

besutan