Pulo Florès: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Géografi: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah
(→‎top: éjaan, replaced: kasebut → mau (2))
(→‎Géografi: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
== Géografi ==
 
Flores kagungangadhah manéka [[gunung]] berapi aktif saha mati, kalebat Egon, Ilimuda, Lereboleng, Lewotobi, sarta ile Ape (lembata)<ref name="travelingluck.com"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan