Scott Joplin: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Warisan: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah
(→‎Warisan: ganti isi, replaced: adhedhasar → dhedhasar)
(→‎Warisan: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
Nalika taun [[1974]] Kenneth MacMillan nyiptakaken sawijining balet kanggé Royal Ballet, Elite Syncopations, dhedhasar lagu-lagu déning Joplin, Max Morath lan sanèsipun. Balet-balet punika taksih dipuntingalaken sawatawis wekdal.
 
Scott Joplin kagungangadhah bintang ing [[St. Louis Walk of Fame]].
 
== Musik Joplin ==
352.737

besutan