Pandhawa: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Sadewa: ganti isi, replaced: gadhah putra → patutan
(ganti isi, replaced: kagungan → gadhah (11))
(→‎Sadewa: ganti isi, replaced: gadhah putra → patutan)
 
===Sadewa===
Putra kaping gangalipun [[Pandhu|Prabu Pandhu]] kaliyan [[Dewi Madrim]], dilairaken sesarengan kaliyan [[Nakula]]. Sawisé perang [[Bharatayuda]] dados raja ing [[Mandraka]] sareng kaliya [[Nakula]]. Nalika alit gadhah asma Raden Tangsem. Prigel babagan peternakan. Kagungan prameswari [[Endang Sadarmi]], putrinipun [[Begawan Tembangpetra]] pertapa ing [[Parangalas]], gadhah putrapatutan kanthi asma [[Sabekti’]].
 
{{Mahabharata}}
352.730

besutan