Mrica lolot: Béda antara owahan

221 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
rujukan
(Digawé kanthi mertal kaca "Piper sarmentosum")
 
(rujukan)
|}
<span data-source="4" id="cx4" contenteditable="false" tabindex="0"></span>
<span>'''Mrica lolot '''</span><ref>{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/914215341|title=493 resep ramuan herbal berkhasiat untuk cantik alami luar dalam|last=Ami,|first=Wahyu,|isbn=6020306429|location=Jakarta|oclc=914215341}}</ref> <span>''(Piper sarmentosum)''</span> ya iku tanduran kulawarga [[Piperaceae]] lan dibudidaya ing [[Asia Kidul-wétan]]. Godhongq asri kaliru karo godhong [[suruh]],<ref>{{Cite web|url=http://www.asiafood.org/glossary_2.cfm?wordid=3252|title=''Piper sarmentosum''|website=Asia Food Glossary|publisher=Asia Source|access-date=2008-09-08}}</ref> nanging nanging rasa lan ukurane luwih cilik.
 
<span>Jinis '''Piper lolot'''</span> dianggep dadi spesies sing padha karo ''Piper sarmentosum''. 
 
== Wedharan ==
Mrica lolot kalebu tanduran mrambat kanthi oyot kang nemplek ing rambatan, dhuwure watara 40-50 cm. Tuwuh ing papan ang lembab utawa pinggiran kali. GHodhongeGhodhonge kayadene suruh nanging luwih cilik. Kembange majemuk lan wijine tunggal.
 
== Rujukan ==
2.820

besutan