Parembugan Naraguna:Ganyong: Béda antara owahan

541 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
(→‎Artikel bab Mrica lolot: pérangan anyar)
Matur nuwun Pak..
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid Ibnu Abdillah (حفظ بن عبد الله)]] ([[Parembugan Panganggo:JV015Chafid|rembugan]]) 18 Januari 2018 22.55 (UTC)
 
== Artikel bab [[Mrica lolot]] ==
 
Halo mas [[Panganggo:Ganyong]], Kula sunting kaca dhamelané njenéngan bab [[Mrica lolot]] amarga wontèn kodhé <nowiki>, Soalé niku malah ngrusak éndhahé kaca dhamelané njenéngan. Bab <nowiki> iku bisa diarani kolom utawa rèng-rèngan sing mboten saged medhal ing kaca. Biyasané niku namung didhamel kanggé tuladha menawa badhe latihan ndhamel kolom utawa kothak inpoboks.
 
[[Panganggo:Adhi Kurniawan|Adhi Kurniawan]] ([[Parembugan Panganggo:Adhi Kurniawan|rembugan]]) 9 Maret 2018 12.34 (UTC)
3.421

besutan