Mrica lolot: Béda antara owahan

32 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Nambah jeneng
(+manfangat)
(Nambah jeneng)
Tenger: Besutan visual Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
}}
 
'''Mrica lolot'''<ref>{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/914215341|title=493 resep ramuan herbal berkhasiat untuk cantik alami luar dalam|last=Ami,|first=Wahyu,|isbn=6020306429|location=Jakarta|oclc=914215341}}</ref>, '''karuk''' utawa '''kadhuk''' <span>''(Piper sarmentosum)''</span> ya iku tanduran kulawarga [[Piperaceae]] lan dibudidaya ing [[Asia Kidul-wétan]]. Godhonqé asring kaliru karo godhong [[suruh]],<ref>{{Cite web|url=http://www.asiafood.org/glossary_2.cfm?wordid=3252|title=''Piper sarmentosum''|website=Asia Food Glossary|publisher=Asia Source|access-date=2008-09-08}}</ref> nanging nanging rasa lan ukurane luwih cilik.
 
<span>Jinis ''Piper lolot''</span> dianggep dadi spèsies sing padha karo ''Piper sarmentosum''. 
2.821

besutan