Sulaiman bin Mihran: Béda antara owahan

294 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
rujukan
(Kaca anyar: '''Sulaiman bin Mihran'' utawa luwih kawentar kanthi jejuluk '''Al-A'masy''' ya iku ulama generasi tabingin kang asale saka Thabaristan lan pindhah menyang Kufah nalika is...)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
 
(rujukan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl Besutan visual
'''Sulaiman bin Mihran'' utawa luwih kawentar kanthi jejuluk '''Al-A'masy''' ya iku ulama generasi [[tabingin]] kang asale saka [[Thabaristan]] lan pindhah menyang [[Kufah]] nalika isih bocah. Lair ing taun 61 H lan ketemu pira-pira [[sakabat]] kaya ta [[Ibnu Mas'ud]] lan [[Anas bin Malik]] sahengga kalebu golongane tabingin anom. Dene kang ngriwayatake kadis saka al-A'masy kaya ta [[ats-Tsauri]], [[Ibnu Uyainah]], [[Ibnu al-Mubarak]], [[Fudhail bin Iyadh]], lan liya-liyane.<ref name=":0">{{Cite book|url=https://www.worldcat.org/oclc/960359626|title=Biografi 60 ulama ahlussunnah : yang paling berpengaruh & fenomenal dalam sejarah Islam|last=Farid.|first=Ahmad|date=2012|publisher=Darul Haq|isbn=9789791254656|location=Jakarta|oclc=960359626}}</ref>
 
Al-A'masy seda ing taun 148 H.<ref name=":0" />
 
== Rujukan ==
2.820

besutan