1755: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(→‎Prastawa: ganti isi, replaced: sing → kang)
c (wikidata interwiki)
 
== Séda ==
{{Commons category}}
 
[[nv:1751 – 1800]]
40.678

besutan