1977: Béda antara owahan

22 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
c
wikidata interwiki
(→‎Séda: ganti isi, replaced: Seda → Séda)
c (wikidata interwiki)
 
*
{{Commons category}}
 
[[nv:1951 – 2000]]
40.678

besutan