Bathik Cirebon: Béda antara owahan

662 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
Kaca anyar: Bathik Cirebon punika jinis bathik ingkang khas saking kutha Cirebon, dados salah satunggaling ''sentra industri'' batik wonten ing tlatah Jawa iring kilen ingkang lestantun ngantos...
(Kaca anyar: Bathik Cirebon punika jinis bathik ingkang khas saking kutha Cirebon, dados salah satunggaling ''sentra industri'' batik wonten ing tlatah Jawa iring kilen ingkang lestantun ngantos...)
(Ora ana béda)
6.047

besutan