Parembugan Naraguna:Puryono: Béda antara owahan

211 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
 
Dear Puryono, please translate the article about Belarusian writer [[:en:Uladzimir Karatkievich]]/ [[:de:Uladsimir Karatkewitsch]]. Thank you in advance. --[[Panganggo:Rymchonak|Rymchonak]] ([[Parembugan Panganggo:Rymchonak|rembugan]]) 3 April 2017 09.22 (UTC)
 
==Lawas boten nyunting==
Pangupuntenipun Pak Puryono, punika JV089Yayu. Kula sampun lami boten nyunting, dados radi bingung, supe anggenipun ungguh foto/gambar kangge njangkepi artikel. [[Panganggo:JV089Yayu]]
6.047

besutan