Indira Gandhi: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Replacing Indira2.jpg with File:Indira_Gandhi_in_1967.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed:).
(→‎Taun-taun Gesangipun: ganti isi, replaced: kagungan → gadhah)
(Replacing Indira2.jpg with File:Indira_Gandhi_in_1967.jpg (by CommonsDelinker because: File renamed:).)
|+<big><big>'''Indira Gandhi'''</big></big>
|-
| style="background:#f9f9f9;" align=center colspan=2 | [[Gambar:Indira2Indira Gandhi in 1967.jpg]]
|-
| '''Periode Jabatan:'''
3.242

besutan