Brooklyn, New York: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti isi, replaced: sing → kang (4))
Kutha [[Breukelen, Utrecht|Breukelen]] ing [[Provinsi Utrecht]], [[Walanda]] iku kang dadi dhasaré jeneng Brooklyn ing [[Amérika Sarékat]].
 
== Réferènsi ==
{{reflist}}
 
== Pranala njaba ==
{{Commonscommons category|Brooklyn, New York City}}
 
* [http://www.brooklyn-usa.org/ Situs wèb resmi présidhèn wewengkon Brooklyn]
* [http://www.visitbrooklyn.org/ Pariwisata Brooklyn]