Lee Min Jung: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
{{rapèkaké}}
[[file:131024 '응징자' VIP 시사회 이민정 직찍.jpg|200px|right]]
'''Lee Min Jung''' ya iku modhel sekaliyan artis saka Koréa SelatanKidul. Lee Min Jung misuwur sawisé bintangi filem Boys Before Love nalika dadi Ha Jae Kyung.
 
== Filmography ==
3.421

besutan