Lee Min Jung: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
cTidak ada ringkasan suntingan
{{rapèkaké}}
[[file:131024 '응징자' VIP 시사회 이민정 직찍.jpg|200px|right]]
'''Lee Min Jung''' ya iku modhel sekaliyan artis saka [[Koréa Kidul]]. Lee Min Jung misuwur sawisé bintangi filem Boys Before Love nalika dadi Ha Jae Kyung.
 
== Filmography ==
3.422

besutan