Tuma sirah: Béda antara owahan

63 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
wkfy, +kat
(Tuma, inggih kewan ingkang nyesep getih ingkang wonten sirah manungsa,( tuma=untu lima))
 
c (wkfy, +kat)
'''Tuma,''' inggih [[sato kewan|kéwan]] ingkang nyesep [[getih]] ingkang wonten sirah [[menungsa|manungsa,( tuma=untu]]. lima)
 
{{kéwan-stub}}
[[Kategori:Sato kewan]]
8.252

besutan