Pepindhan: Béda antara owahan

44 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
(→‎top: ganti isi, replaced: disebut → karan)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
==Tuladhané Pepindhan==
*A
#Ababg kumpul padha abang kaya akas kobong
#Abange kaya [[godhong]] katirah
#Ali-aliné nggunung sapikul
#Ayune kaya dewi Ratih
 
*B
#Baguse kaya Bathara [[Kamajaya]] tumurun
Naraguna anonim