Citra Scholastika: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Ganesha Ungel ngalih kaca Citra Skolastika menyang Citra Scholastika)
 
'''Skolastika Citra Kirana Wulan''' utawa '''Citra Scholastika''' (lair ing [[Yogyakarta]], [[5 Juni]] [[19941993]]) iku sawijining penyanyi Indonésia. Dhèwèké dadi finalis [[Indonesian Idol]] kaping 6 sing paling enom. Awit cilik dhèwèké seneng nyanyi, dhèwèké pinter ana ing babagan musik jazz kang dadi ciri khas vokalé.
 
== Lagu-lagu dinyanyike sawetara ana ing indonesia Idol ==
Naraguna anonim