Soedirman: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Jendral sudirman
(ganti isi, replaced: kagem → kanggé (3))
(Jendral sudirman)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
}}
 
'''Soedirman''' utawi jangkepipun Jéndral Besar TNI Anumerta Soedirman (Ejaan Soewandi: Sudirman) (lair ing Bodas Karangjati, Rembang, Purbalingga, 24 Januari 1916 – tilar donya ing Magelang, 29 Januari 1950 kanthi yuswa 34 taun) inggih punika salah sawijining wira Indonésia ingkang berjuang ing mangsa kamardhikan Républik Indonésia. Katulis wonten ing sajarah [[Indonésia]], panjenengané njabat dados [[Panglima]] lan [[Jéndral]] [[Indonésia]] kapisan ingkang paling nem. Nalika yuswanipun Soedirman 31 taun panjenengané sampun dados [[Jéndral]]. Sanadyan gerah [[Tuberkulosis Paru-paru]] panjenengané tetep berjuang ing [[palagan]] kanggé mbela kamardhikan [[Indonésia]]. Soedirman tilar donya amargi gerah [[Tuberkulosis Paru-paru]] lan dipunsarèkaké ing Taman Makam Wira Semaki (Kusumanagara), [[Yogyakarta]].
berjuang ing [[palagan]] kanggé mbela kamardhikan [[Indonésia]]. Soedirman tilar donya amargi gerah [[Tuberkulosis Paru-paru]] lan dipunsarèkaké ing Taman Makam Wira Semaki (Kusumanagara), [[Yogyakarta]].
 
== Kulawarga ==
Naraguna anonim