Makmur Karya, Cintapuri Darussalam, Banjar: Béda antara owahan

tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
| kapadhetan =-
}}
'''Makmur Karya''' iku sawijining [[désa]] ing [[Kacamatan]] [[Cintapuri Darussalam, Banjar|SimpangCintapuri EmpatDarussalam]], [[Kabupatèn Banjar]], Provinsi [[Kalimantan Kidul]], [[Indonésia]]. Sakdurunge mlebu wilayah [[Kacamatan]] [[Simpang Empat, Banjar|Simpang Empat]].<ref>http://www.kemendagri.go.id/media/filemanager/2018/02/01/6/3/63.kalimantan_selatan.fix.pdf</ref>
 
== Pranala njaba ==
18.000

besutan