Universitas: Béda antara owahan

80 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎Sajarah: ganti isi, replaced: Kekaisaran → Kamaharajan)
{{Pendhidhikan ing Indonésia}}
[[File:Tunku Abdul Rahman University.JPG|thumb|Universitas Tunku Abdul Rahman]]
'''Universitas''' iku [[pawiyatan luhur]] utawa ''perguruan tinggi'' kang nyelenggarakaké [[pendhidhikan akademik]] lan/utawa [[pendhidhikan vokasi|vokasi]] sajeroning kawruh (''ngèlmu kawruh''), tèknologi, lan/utawa seni lan yèn ngebaki syarat bisa nyelenggarakaké [[pendhidhikan profèsi]]. Tembung universitas asal saka [[basa Latin]] kang tegesé ''umum lan menyeluruh''.
 
474

besutan