Imagiri, Bantul: Béda antara owahan

95 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c (Kecamatan Imogiri, Bantul dipun-alihaken menyang Imogiri, Bantul)
(→‎Desa-Desa: + desa)
 
== Desa-Desa ==
Selopamioro, Sriharjo, Karangtengah, Kebonagung, Karangtalun, Imogiri, Wukirsari lan Girirejo.
 
 
{{rintisan}}
78.625

besutan